2014-04-02 02:07:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Sütkérezzen többet a napon

Napi horoszkóp április 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön úgy érzi, mindent megpróbált, hogy a párkapcsolatát rendbe tegye, de mégsem sikerült. Valóban mindent megtett? Beszélt a gondjairól a kedvesével? Beavatta őt, hogy mit is szeretne másképp?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Véletlenül más címzetthez juttathat el egy fontos levelet, mint akinek szánta. Ellenőrizze ezért kétszer is, kinek mit küld el, mielőtt megnyomná a küldés gombot, ha e-mailben ír. A technika vagy a posta ördöge még így is kibabrálhat önnel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az utóbbi időben feltűnően jókedvű és kicsattanó, ez már sem a kollégái, sem a családtagjai figyelmét nem kerüli el. Ha jót akar magának, és meg szeretné úszni párja kérdezősködését, akkor vegyen kicsit vissza. Még akkor sem hisz önnek, ha ártatlan.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Rengeteg haragot és sértettséget halmozott fel az utóbbi időben párja irányába. Az igazság persze az, hogy ő is megtehetné önnel szemben ugyanezt. Csakhogy ez nem az élet, hanem a halál útja. Inkább a jóra koncentráljon, ha vele akar lenni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha el is szalasztott egy jó lehetőséget sem érdemes miatta túl sokáig bánkódnia. Vonja le inkább a konzekvenciákat, és nézzen előre. A saját útját járva előbb-utóbb újra adódhat egy, talán még annál is jobb esély.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma elvan a munkahelyén, és kivételesen esze ágában sincs túlteljesíteni semmiféle terveket. A minimum elvárásoknak óhajt megfelelni, mivel energiái lemerülőben vannak. Sütkérezzen többet a napon, töltődjön természetes energiákkal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon különleges randevúja lehet, semmiképpen ne késsen el róla! Persze a főnöke az utolsó pillanatban még behívhatja valamilyen megbeszélésre. Igyekezzen lerövidíteni, és aztán szaladjon, amennyire bír!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem mindig helyes kimondania, amit gondol, de vannak helyzetek, amikor egyszerűen nem tehet másként. Ma is úgy érzi, hogy erkölcsi kötelessége kiállni valaki érdekében. Minél önzetlenebbül teszi, annál nagyobb hatásfokkal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szíve mélyén nagyon szeretne valamit, de akkor van csak esélye elérni azt, ha tesz is érte. Először is: ki kell mondania, mit szeretne. Aztán meg kell győznie azokat, akikre szüksége van. Lépjen túl az álmodozáson!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mindig igyekszik tökéletesen alkalmazkodni, de csak a látszat szerint. Valójában ön mindig is erősen őrzi a saját integritását és szuverenitását, és semmi kedve elkeveredni az önt körülvevőkkel. Kivéve egy valakit a kollégái közül.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy olyan változás állhat be az életébe, ami jelentősen megkönnyíti a hétköznapokat. Anyagi téren is jobbra számíthat, de most az egyszer hagyjon fel azzal a szokásával, hogy már előre elkölti a várt pénzösszeget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Akkor remélhet meglepetést a mai naptól, ha kivételesen a külvilág felé irányítja az érzékszerveit. Ha folyton csak befelé figyel, akkor a külvilág jelzéseit nem tudja észrevenni. Pedig valamilyen különleges meglepetést remélhetne ma.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: